När ni vill tjäna pengar till klassen

Behöver ni fylla på klasskassan? Är det dags att tjäna pengar till klassen så att klassresan blir en verklighet? Med Be4You kan ni nå era mål snabbt, enkelt och utan problem! Det gäller bara att ställa in siktet rätt – och högt hoppas vi – och satsa järnet!

 

Be4You gör det enkelt att tjäna pengar till klassen genom att erbjuda kvalitativa produkter som attraherar en bred målgrupp, bra priser och ett väl genomtänkt system för administration under tiden ni säljer produkterna. Med Be4You tjänar du som säljer ihop till egna premier samtidigt som klassen tjänar pengar. Du tjänar coins – Be4Yous egna valuta – som du sedan kan spendera på bonusgåvor i vår webbshop. På detta sätt får den mest flitige också mest personlig utdelning, men inte utan att klassen som helhet gynnas. Att den enskilde ska få betalt för sitt hårda jobb är självklart och allt som gynnar det gemensamma målet är bra! Att starta försäljning genom Be4You är väldigt enkelt och går att ordna på några korta steg. Först och främst är det viktigt att sätta upp mål. Utan mål är det svårt att ha klart för sig vad man jobbar för och detta kan ha en negativ inverkan på motivation och driv. Det är också viktigt att informera klassen om möjligheten att tjäna coins. Vet man att det gemensamma målet går hand i hand med det enskilda, och att man utöver klassresan få andra belöningar brukar viljan att sälja gå i taket!

Så gör du för att starta din försäljning genom Be4You:

 •      Registrera dig här på hemsidan som Administratör
 •      Vi tar kontakt och går igenom alla praktiska bitar
 •      Du erhåller ditt lösenord och börjar registrera ”säljare”.
 •      Få tillgång till katalogen som innehåller alla produkter
 •      Gör första beställningen från oss – efter det är det bara att börja sälja!
 

För en klass som länge drömt om att åka på klassresa är Be4You det perfekta alternativet. Våra egna erfarenheter från förenings- och skolsektorn i Sverige har gett oss en värdefull insikt och därmed möjligheten att utforma ett smidigt system som gör det enklare för klasser som vill tjäna pengar. Det går snabbt att registrera sig, allt för att försäljningen ska kunna komma igång så tidigt som möjligt!

Så mycket tjänar ni!

Med Be4You säljer gruppen paket som kostar från 150 – 900 kronor. Det gör det lätt att snabbt nå sina mål.

kr

Så här mycket vill vi tjäna.

st

Antal som säljer.

Ni behöver bara sälja cirka 10 paket* (eller 2500kr) per säljare för att nå ert mål.

Snittförsäljning om 300 kronor/paket och en beräknad försäljning om 3.000 kronor/säljare.Börja sälj

Om ni vill tjäna pengar så är planering av stor betydelse

Vi på Be4You brukar rekommendera vissa steg som klassen kan ta för att göra det mesta av försäljningen. Ett av de viktigaste är att planera. Utan en noggrann planering, som bland annat går fastställer vem eller vilka som ska sälja och vad pengarna ska användas till kan det bli svårt att nå slutmålet. En annan viktig aspekt är att bestämma när pengarna ska användas och hur lång försäljningsperioden är. Vi brukar rekommendera fyra veckor eftersom längre än så kan hindra motivationen. Men det är förstås helt upp till de som ska tjäna pengar till klassen. Om ni känner er säkra på att planeringen håller är det bara att starta försäljningen och beställa från vårt sortiment. När ni sedan avslutat försäljingen och fått produkterna levererade – kan ta upp till 10 dagar – så har ni tagit det första steget mot klassresan!

Man måste ha rätt verktyg

tjäna pengar till klassen tips

Det är förstås mycket enklare att göra en insats om det är något man ser fram emot och har planerat under en längre tid. Men när det kommer till att sälja för att samla in pengar till klassen handlar det sällan om brist på motivation. Snarare är det så att många är beredda att jobba hårt för att tjäna in de pengar som behövs för att åka på den där resan tillsammans. Problemet handlar istället om att det inte finns några bra kanaler som kan sälja produkterna till ett lågt nog pris så att man faktiskt kan tjäna en hacka på det, och faktiskt spara pengarna så att man kommer närmare sitt ändamål. Men med Be4You finns just en sådan kanal tillgänglig för er. Vi har själva lång erfarenhet från skolan och klassförsäljing och vet hur svårt det kan vara för en grupp unga människor som står under vissa specifika omständigheter att samla in pengar till ett visst ändamål. Ingenting är gratis, allra minst en klassresa eller utflykt. Allt från resa till boende till nöjen måste finansieras på något sätt. Men då är det också viktigt att man ges rätt verktyg. Och det kan vi göra. Hos oss hittar ni alla de viktigaste kriterierna för att det ska vara enkelt att tjäna pengar till klassen:

 1.     Vi har attraktiva produkter som intresserar en bred målgrupp
 2.     Våra priser är bra och tillåter er klass att tjäna pengar snabbt
 3.     Vårt system möjliggör en effektiv administrering av försäljning
 

Alla våra produkter – de produkter som klassen sedan säljer – finns att hitta via vår webbshop. Det gör det mycket enkelt att länka eller maila ut till alla sina vänner som i sin tur enkelt kan göra en beställning i sin egen takt. Om alla i klassen mailar ut och säger till alla sina vänner och bekanta kan det direkt skapas ett stort intresse för produkterna och vips så är försäljningen igång! Via webbshopen kan varje enskild säljare sedan följa försäljningen och se framstegen i realtid. Varorna levereras som vanligt av er, förutsatt att köparen inte bor väldigt långt borta i vilket fall det finns möjlighet för leverans via postorderpaket. Ofta när det handlar om att tjäna in pengar till en grupp unga människor behöver föräldrarna hjälpa till. Så är det också i detta fall och för att företräda en grupp som Administratör måste du ha fyllt 18. I övrigt finns det inga aspekter som håller försäljningen tillbaka.

Stort och varierat sortiment av produkter

sälja klassresa

Med Be4You har ni inte bara ett bra system för försäljning att tillgå, ni har även en mängd olika produkter att locka med. Vårt varierade sortiment består av allt från kläder till den som håller på med sport, teknikprodukter och saker som passar perfekt att ge bort. Alla artiklar håller hög kvalitet och funktionalitet. Utvecklingen mot hållbarhet är något vi på Be4You tar på största allvar och därför erbjuder vi en klädeskollektion tillverkad helt i Bambu och organisk bomull. Att jobba mot hållbarhet betyder dock inte att elegansen måste offras och ni kan lita på att kläderna från Be4You håller hög klass även i den aspekten. Att tjäna in pengar till klassen handlar om att göra en insats, det går inte att komma undan. Men det finns inget som säger att den insatsen inte kan göras enkel och rolig och med ett bra sortiment blir allt lite roligare. Att själva vilja ha det man säljer brukar resultera i goda försäljningstal, förutsatt att man inte säljer det själv förstås!

En kort sammanfattning

För många ord och för lite tid att läsa. Vi förstår. Här kommer en kort sammanfattning av vad ni måste göra för att snabbt tjäna pengar till klassen:

 •      Planering: Se till att alla vet vilka roller de har och vilket det gemensamma målet faktiskt är. Bestäm start för försäljning men även stopp.
 •      Gör det enkelt: Det är klokt att först vända sig till vänner och bekanta. Det brukar leda till en del enkel försäljning och även om det inte gör det kan indirekta kontakter få nys om produkterna!
 •      Använd sociala medier: Det är ingen slump att alla företag använder sociala medier för att sprida sina produkter. Det finns i dagsläget ingen bättre kanal för marknadsförings så varför ska inte er klass använda den!
 •      Administrera försäljning och leverans: Se till så att alla orders stämmer och alla pengar har betalats in.
 •      Leverans: Har man betalat för en vara vill man också ha den levererad på rätt sätt. Viktigt därför att se till att leveransen stämmer och att paketen är hela. Glöm inte att ta betalt!
 

Med dessa steg och många fler får du hjälp från oss på Be4You. Viljan att tjäna pengar till klassen får inte bli på bekostnad av det roliga och tillsammans ser vi till att ni tar er till målet och har roligt på vägen!

En enande upplevelse att sälja till klassresan

Vi på Be4You vill säga: ge inte upp hoppet om klassresan bara för att skolan inte har pengarna som krävs. Det finns andra vägar att gå och med rätt motivation, rätt planering och rätt verktyg så går allt att lösa. Vi garanterar att drömmen om klassresan är närmre än vad ni tror. Att väl lyckas med målet att tjäna in nog pengar till klassen för att åka iväg tillsammans är en enande upplevelse. Inte sällan skapas minnen för livet redan före man åker iväg på resan, på grund av allt hårt arbete man tillsammans lagt ner! För mer information om Be4You, vad vi kan hjälpa till med och vårt produktsortiment, tveka inte att kontakta oss via mail. Föredrar ni en mer personlig kontakt är det bara att ringa. Att uppnå en snabb och effektiv försäljning kräver en del och därför hoppas vi kunna skapa det bästa möjliga upplägget tillsammans med er. Berätta om era mål och förhoppningar så hittar vi en bra lösning för just er klass. Vi ser fram emot att hjälpa er mot ert mål. Välkommen till Be4You, Sveriges nyaste leverantör av skolklass- och föreningssålda produkter.