Enkelt att sälja och tjäna pengar till laget

  Börja Sälj

Börjar det dra ihop sig till idrottscup? Eller är det träningsläger som väntar? Oavsett vilket kan det vara svårt att få ihop pengarna som behövs. Med Be4you kan ni fylla på lagkassan och åka på resan ni planerat så länge!

 

Vi på Be4you gör det enkelt att tjäna pengar till laget genom att erbjuda fina produkter, ett enkelt och smidigt system för administration och låga priser. Att starta försäljning med Be4you går snabbt och när ni väl bestämt er för att ta saken i egna händer och sälja med laget är första steget bara några knapptryck bort. Vi på Be4you har själva lång erfarenhet inom idrotts- och föreningsliv och förstår precis hur svårt det kan vara att samla ihop pengar till lagkassan. För det första måste någon ta initiativet. Sedan måste man få resten av laget att hänga på. Efter måste försäljningen planeras och sedan, vilket också är den största insatsen, ska planeringen verkställas. Dessutom krävs det i de allra flesta fall att minst en förälder – helst några – engagerar sig. För någon som jobbar, hämtar, lämnar, tvättar och lagar mat på daglig basis är detta mer begärt än man kan tro. Dessa steg kan göra att det hela känns lite för svårt för att ta sig an. Men med rätt verktyg – verktyg som Be4you kan erbjuda – behöver försäljningen inte alls vara en börda utan en möjlighet.


Så mycket tjänar ni!

Med Be4You säljer gruppen paket som kostar från 150 – 900 kronor. Det gör det lätt att snabbt nå sina mål.

kr

Så här mycket vill vi tjäna.

st

Antal som säljer.

Ni behöver bara sälja cirka 10 paket* (eller 2500kr) per säljare för att nå ert mål.

Snittförsäljning om 300 kronor/paket och en beräknad försäljning om 3.000 kronor/säljare.

Fördelar med Be4you:

  •      Stort sortiment med produkter som är enkla att sälja
  •      Låga priser tillåter er att vara lönsamma snabbt
  •      Ett bra och enkelt system för administration
  •      Coins – ett bonussystem som sporrar säljarna att kämpa hårdare mot målet
  •      Möjligheter till leverans för postorderpaket
 

Att sälja produkter för att tjäna pengar till laget är en spännande utmaning och med Be4you blir det också en realistisk chans att finansiera en lagresa eller ett träningsläger. Vi har verktygen ni behöver för att göra drömmen till verklighet. Vårt system för administration, vårt sortiment, vårt bonussystem och våra priser är bara några anledningar till varför Be4you är det bästa alternativet för er.

Coins – ett bonussystem för den flitige säljaren

tjäna pengar till laget

Inte alla är naturliga säljare, det är enkelt att konstatera. Även om slutmålet är något alla ser fram emot och vill ha är det ibland svårt att motivera sina lagkamrater att sälja produkter på fritiden. För att öka på motivationen och det personliga drivet erbjuder vi på Be4you coins, ett bonussystem för den flitige säljaren. Ju mer den enskilde säljaren lyckas sälja desto fler coins tjänar han eller hon in. Dessa coins kan sedan användas som valuta i vår webbshop. Allt som säljs går förstås också till det gemensamma målet. På detta sätt belönas säljaren personligt för sitt hårda jobb med försäljningen samtidigt som laget eller föreningen får sina pengar.

Viktigt med planeringsarbete när ni vill tjäna pengar till laget eller föreningen

Även om det går lätt att starta försäljning med Be4you rekommenderar vi göra en noggrann planering först. Ofta när det gäller ett träningsläger eller en idrottscup är det stora pengar som måste dras in och det är lätt att underskatta insatsen som krävs från de som ska dra in pengarna. Detta underlättas av bra planering och tydlig administration Vi rekommenderar även att sätta ett start- och stoppdatum för försäljningen. Är man inte en naturlig säljare kan det vara svårt att hålla uppe motivationen under en längre tid. Det är därför smart att köra försäljningskampanjen under en begränsad tid och få ut så mycket som möjligt av er insats! Som en tumregel brukar vi säga att fyra veckor fungerar bäst!

Produkter ni kan lita på

Om tanken är att sälja för att få in pengar till laget, varför inte sälja något som alla redan vill ha? I vårt sortiment hittar du produkter som passar alla och som håller en hög kvalitet. Sortimentet innehåller allt från sportkläder till teknikprodukter till fina gåvor. Vi på Be4you har som mål att bidra positivt till utvecklingen mot hållbart leverne, inte tvärtom. Därför är alla våra kläder tillverkade i bambu och organiska bomull. Det betyder dock inte att elegansen eller passformen har offrats, kläderna är lika vackra som de är hållbara! Med ett bra sortiment bakom sig blir rollen som försäljare lite enklare. Att ha en produkt man själv tror på är en förutsättning som varje försäljare behöver, oavsett om det är för att sälja till lagkassan eller om det är på högsta företagsnivå! Med Be4you har kunderna ett stort sortiment att välja på, och du som säljare kan lita på att produkterna är av bästa märke.

Vår webbshop som blir er egen

Via Be4you får ni tillgång till en egen designad webbshop under tiden ni säljer våra produkter. Det gör att försäljningen blir mer personlig och framför allt roligare att följa. I webbshopen kan ni registrera all försäljning som görs och hålla koll på det gemensamma målet ju närmare ni kommer.

tjäna pengar laget

Webbshopen kan även delas via personliga kanaler och sociala medier till vänner och bekanta. Det brukar leda till att försäljningen tar fart ordentligt, inte minst då era kunder själva kan göra en beställning på kontot för den säljaren som delar länken! Vårt sortiment uppdateras kontinuerligt och nya produkter tillkommer lite då och då. Därför kan det vara bra att hålla koll på dina beställningar via webbshopen så ser du till att kunden får det de beställt. Vi på Be4you jobbar endast med leverantörer av bästa märke och detta säkerställer en hög kvalitet på de produkter vi levererar. Som säljare av våra produkter vågar du står för att det är kvalitet du levererar, inget annat. Skulle det mot förmodan vara något fel på produkten har kunden möjlighet att göra en reklamation eller ett byte. Vi erbjuder 1 års garanti på våra produkter och möjlighet för byte finns upp till 30 dagar från att varan levereras.

Genom sport skapas minnen

Vad vore livet utan sport, denna samling aktiviteter som sträcker sig tillbaka till antikens Grekland? Sporten enar kulturer, håller oss friska och hälsosamma och hjälper till med sammanhållning, tillhörighet och gemenskap. Och vad vore sporten utan föreningslivet? Detta underbara organiserade umgänge där människor går ihop för att verka mot ett gemensamt mål, ofta med små medel och stort hopp! Att åka iväg på ett träningsläger eller en idrottsresa tillsammans med en sammansvetsad grupp brukar resultera i minnen man behåller hela livet. Övernattningen, matcherna, resorna till och från sportfältet och utflykterna. Det finns så många glädjefyllda moment i en resa med laget och vi på Be4you tycker att alla lag ska ges möjligheten att få uppleva dem. Alla lag har dock inte möjligheten och oftast är det ekonomin som inte går ihop. Det är därför vi vill erbjuda vår tjänst till en bred kundgrupp, för detta är sannerligen det bästa sättet att förverkliga drömmen om en resa med laget.

Sälj er egen Föreningskollektion och tjäna pengar till laget.

team-kollektion

Nu erbjuder vi Föreningar att skapa sin egna kollektion, som säljs av ungdomarna i föreningen tillsammans med övriga produkter från Be4You.


Ett unikt koncept som både Föreningen och laget tjänar på.


Kvalitativt och delvis ekologiskt sortiment, ingen lagerrisk, god förtjänst och allt inom ramen för Be4You:s erbjudande om Föreningssålda produkter.


Vill du veta mer, kontakta oss: info@b4you.se

Fyll på lagkassan

De allra flesta föreningar eller lag för barn och ungdomar – och seniorer också för den delen – har en ansträngd ekonomi. Att åka på en lagresa kan inte prioriteras om föreningens framtid hänger på det. Fenomenet är svårt att göra något åt eftersom det finns så många olika föreningar i så många olika sporter och inte nog pengar att dela ut. Att ta saken i egna händer är därför det enda sättet att nå sitt mål. Vi på Be4you tycker att bara ambitionen borde belönas och vårt tjänsteerbjudande är en reflektion av det. Coins – vårt bonusprogram som skapar driv hos ”säljaren” – vårt sortiment, våra priser och vår webbshop är verktyg för att underlätta försäljningen så att ni kan nå ert mål på kortast möjliga tid. Alla har olika förutsättningar men alla förtjänar samma chans att skapa minnen och med Be4you får ni den chansen!

Ansvarig över laget eller föreningen? Kontakta oss för mer information

Det är med stor respekt för sporten i stort och för föreningslivet i synnerhet som vi på Be4you vill öppna upp möjligheter för er att tjäna pengar till laget. Vår egna erfarenhet inom idrotts- och föreningslivet tyder på att behovet är stort för barn och ungdomar att samla in pengar. Utan hjälp är det oftast inte möjligt och på grund av ansträngd ekonomi och andra prioriteringar kan det innebär att det inte blir något resa med laget. Och så ska det inte vara! För mer information om Be4you, vårt sortiment eller hur vi kan hjälpa er mot ert gemensamma mål, maila eller ring oss gärna. Det är ofta så att varje enskilt lag behöver unika lösningar och därför är det viktigt att upprätta en dialog så att vi hittar det bästa upplägget för just ert lag. Välkommen till Be4you, Sveriges nyaste leverantör av skolklass- och föreningssålda produkter.

tjäna pengar idrottsförening