Om BE4YOU

Be4You, Sveriges nya leverantör av skolklass- och föreningssålda produkter

 

Be4You startas för att vi ser vilket stort behov det finns för barn och ungdomar att samla in pengar för att få möjlighet att dela en fantastisk upplevelse med sina lag- och klasskamrater, som annars inte kunde vara möjlig. Klassresor, idrottscuper eller träningsläger, det spelar ingen roll, det ger laget/klassen och den enskilde härliga upplevelser. Upplevelser som i många fall bara kan genomföras om ungdomarna själva arbetar med att tjäna pengar.
Att klassen/laget finansierar aktiviteten, gör också att ALLA kan delta!

 

Vi på Be4You har en långerfarenhet av idrott, både på bredd och elitnivå. Vi är föräldrar som deltar aktivt i skola och föreningar och många gånger stöttat och hjälpt våra barn i sin strävan att nå sina aktivitetsmål, inte minst genom gemensam försäljning av olika produkter. Vi vet, att lyckas med en försäljning är ofta både upp till föräldrar och ungdomarna själva. Grunden är också alltid en kvalitativ produkt som attraherar en bred målgrupp. Ofta går det bra och alla hjälps åt med försäljningen, men som alltid har vi olika förutsättningar!

 

För att nyttja kraften i våra olikheter har vi skapat ett bonusprogram som vi kallar ”COINS”.
COINS skall bidra med att optimera försäljningen för klassen, laget eller föreningen, samtidigt som den enskilde som är duktig på att sälja premieras.

 

Välkommen till oss på Be4You, Kompis!

 

Patrik Wigelius, VD
Be4You AB, Org-nr: 559142-7157