Tjäna pengar enkelt med Be4You

  • Brett sortiment Be4You erbjuder skolklasser och föreningslivet ett brett sortiment av produkter som säljs till privatpersoner och företag. Ett brett sortiment underlättar försäljningen. Med underkläder, sportmode, teknik- och presentartiklar i sortimentet finns det något för alla.

  • Hållbara produkter Vårt textila sortiment med strumpor och underkläder är i många fall producerade i bambu eller i organisk bomull. Det ger kvalitativa, sköna och ekologiskt hållbara produkter.

  • Olika prisklasser Vi erbjuder paket som mellan 150 – 800 kronor, vilket ökar möjligheterna att enkelt nå resultat. Färre paket kan säljas med högre intjäning samtidigt som det finns kvalitativa produkter i en prisklass som alla kan acceptera.

  • Individuell bonus För att öka motivationen tjänar ungdomarna som säljer egna Coins. Bonusen utgår vid en minsta försäljing om 3.000 kronor och uppgår till mellan 10-20% av försäljningen. Coins byts mot produkter från Be4You:s sortiment med tillägg för exklusiva Coinsprodukter.


Att sälja tillsammans med Be4You skapar förutsättningar för enkel intjäning och glada kunder Du som registrerar dig företräder din grupp i kontakter med Be4You. Du måste ha fyllt 18 år för att kunna företräda din grupp. Efter att du registrerat dig, tar vi kontakt med dig och går igenom allt praktiskt du behöver veta för en lyckad försäljning. Registreringen innebär endast att vi tar en kontakt med dig, du har inte förbundit dig till något.
Det är endast administratören som registrerar sig här. Du som skall sälja erhåller ditt lösenord via din administratör, som ger dig tillgång till ditt personliga konto.
Inloggning sker via Mina Sidor.